قانون و سوگند سازمان پيش آهنگي ايران:

من به شرف خود سوگند ياد مي كنم، كه به اندازه توانايي ام وظيفه خود را نسبت به خدا ،دين و ميهنمانجام داده، از مقررات و قوانين پيش آهنگي پيروي نمايم. هميشه به مردم وبني نوع خود ياري ومدد كاري كنم. تن خود را توانا، خرد خود را بيدار و روان خود را پاك نگه دارم.

سوگند پرچم :

من به اين پرچم مقدس، كه مظهر استقلال ميهن من است،

سوگند وفاداري ياد مي كنم، زنده باد ملت، پاينده باد ميهن، برقرار باد پرچم جمهوري اسلامي ايران.

نحوه اجرای مراسم سوگند:

سوگند پرچم و انجام مراسم پرچم در عين حال كه جزيي از مواد روحيه پيش آهنگي نيست ولي در كنار اين مواد اثر بسيار مطلوبي در روحيه پيش آهنگان دارد. انجام مراسم پرچم و ياد كردن سوگند آن در مراسم رسمي و در شروع و ختم جلسات و در بامداد هر روز اردوها موجب افزايش ميزان علاقه و وابستگي افراد به آب و خاك ميهن و حفظ انضباط در اجتماعات پيش آهنگان مي شود.

سوگند اعضای سازمان پيش آهنگي ايران :
بسم الله الرحمن الرحیم
سوگند نامه سازمان پیش آهنگی ایران
من ، به عنوان یکپیش آهنگ
در پیشگاه کتاب آسمانی خویشو پرچم ایران، به خداوند قادر متعال ، سوگند یادمی کنم که به مذاهب رسمی کشور ،نظام جمهوری اسلامی ایران ، و قانوناساسی احترامبگذارم ، و همه استعداد و صلاحیت خویش را ، صرف خدمت به خدا،میهن، ملت ،پیروی از ولایت فقیه ،سرافرازی کشور عزیزم ایران ،ترویج دین واخلاق،پشتیبانی از حق،گسترش پیشرفت و عدالت اجتماعی نمایم.
پاینده باد جمهوری اسلامی ایرانگرامی باد یاد شهداو امام راحل

محس زنجانی رییس سازمان پیش آهنگی ایران

تعریف پیشاهنگی

پیش آهنگی چه می کند

منش های پیش آهنگی

قانون و سوگند سازمان پيش‌آهنگي ايران:

محسن زنجانی -مرد پیش آهنگ ایران

پیشآهنگی چیست

سوگند ,پرچم ,پيش ,باد ,، ,مراسم ,پيش آهنگي ,خود را ,قانون و ,انجام مراسم ,و در
مشخصات
آخرین جستجو ها